Historiek

De evolutie tot de bloemist die ik vandaag de dag ben, vind zijn oorsprong in mijn kindertijd. Al van jongs af aan, ben ik opgegroeid tussen de bloemen. Mijn vader was tuinaanlegger en hij liet mij in alle vrijheid experimenteren met zijn materiaal en plantjes. Zo maakte ik op zeer jonge leeftijd al leuke bloemstukken die ik dan doorheen het huis tentoonstelde. Het zijn die allereerste activiteiten binnen deze wonderlijke wereld die de basis vormen van mijn levenslange passie voor alles wat te maken heeft met bloemen!

De jaren streken voorbij en na mijn middelbaar onderwijs besloot ik uiteindelijk om toch volledig voor mijn passie te gaan. De jaren die na mijn opleiding volgden heb ik bij verscheidene bloemisten gewerkt en zo nog meer informatie vergaard over alles aangaande bloemen en het werk van een zelfstandige bloemist.

In 1997 begon ik uiteindelijk met mijn eigen zaak, bloemen Esmeralda te Denderhoutem. Na een wijziging in locatie heb ik mijn vaste stek gevonden in de dorpskern waar ik garant sta voor al uw wensen, gaande van een bloemstukje om de huiskamer wat op te vrolijken tot versiering van kerken, trouwboeketten, workshops, … Meer informatie daarover vind u op de pagina’s “Diensten” en “creaties”.