Workshops

Een aantal keer per jaar kan je deelnemen aan een workshop rond een seizoensgebonden thema (kerstmis, herfst, pasen, …) De volgende data’s en bijhorende thema’s kan je op de homepage vinden. Ook op aanvraag is een workshop zeker mogelijk, dit vanaf 6 deelnemers. Een aanrader voor een avondje uit met vrienden! Voor kinderen zijn er speciale kinderworkshops, voor de data kan je opnieuw op de homepage terecht. (Tip; kinderworkshop = ideaal voor een verjaardagsfeestje!)

Workshops
Bloemen Esmeralda

Bloemen abonnement

Wekelijks op zoek naar een leuk nieuw bloemstuk of boeketje voor bij u thuis of voor uw bedrijf? Dan is een bloemen abonnement de geschikte oplossing! Voor een bedrag naar keuze zorgen wij op afgesproken tijdstippen voor een leuke verfraaiing van uw ruimte.

Cadeaubon

Kan u niet goed kiezen wat te kopen voor een vriend(in)? Of laat u de keuze gewoon liever aan hem/haar over? Dan is een cadeaubon een geschikte oplossing! Voor een bedrag naar keuze kan u bij ons een leuke cadeaubon verkrijgen!

Cadeaubon
Levering aan huis

Levering aan huis

Voor alle aangeboden services bieden wij levering aan huis aan. Zo hebt u uw bestelling steeds op tijd en hoeft u zich geen zorgen te maken om nog op tijd in de winkel te geraken om uw bestelling af te halen!

Levering in buitenland

Bent u voor lange tijd in het buitenland en wil u een kennis in België verrassen met een leuk cadeautje in de vorm van bloemen? Dan kan u via www.belflora.be uw bestelling doorgeven en zorgen wij, samen met talrijke andere bloemisten over de hele wereld dat de bestelling bij de juiste persoon terecht komt!

Levering in buitenland

Sfeerbeelden

Hiernaast kunt u enkele sfeerbeelden zien van de diensten die ik te bieden heb.