Bloemenhealing

Zomaar een bloem bestaat niet. Iedere bloem is een meesterwerk van subtiele schoonheid, vorm en geur. Alle bloemen dragen een mysterie in zich dat zich bij het ontwikkelen tot nieuwe vormen openbaart en nieuwe belangrijke aspecten van schoonheid toont aan mensen die van bloemen houden.

Bloemen zijn niet alleen erg mooi, ze zijn altijd al voor medicinale doeleinden gebruikt. Befaamd is hun helende werking bij aandoeningen van niet alleen het lichaam maar ook van de geest en ziel. Kennis van over dit vermogen heeft vorm gekregen in allerlei genezingsmethoden, variërend van homeopathie, aroma en kruidentherapie tot meditatie. We kunnen van de bloem rechtstreeks genezing ontvangen.

Je hoeft niet ziek of depressief te zijn om er baat bij te hebben want een bloemenhealing kan in tijden van verandering of wanneer er een belangrijke keuze gemaakt moet worden kan het net zo verhelderend zijn.

Mijn bloemenhealing

Zoals jullie misschien al wel weten ben ik van kinds af aan al met bloemen en planten bezig. Het was toen al mijn droom om een bloemenzaak te hebben. Deze droom heb ik nu al kunnen waar maken. Maar zo ongeveer 2 à 3 jaar geleden kwamen mij mensen zeggen dat ik nog meer kon doen met die bloemen.  Toen ging ik ook al mediteren en voetreflexatie doen waarin ik tot mezelf kwam.  Ik kreeg verschillende dromen waarin ik mensen aan het genezen was.  Kon het toen niet goed begrijpen, want ik werkte toch met bloemen. Nu begrijp ik het en past alles in het plaatje, maar kan natuurlijk geen wonderen doen!

Met mijn bloemen die ik in de winkel verkoop voel ik een binding.  Heb dit dan met personen proberen uit te voeren. De personen die er dan natuurlijk voor open stonden, kwamen mij nadien zeggen wat de bloem met hen gedaan had.  Ze voelden zich “GELUKKIGER”.  De pijn, psychische of fysieke klachten waren verdwenen. Dus ja, ik voel aan welke bloem je nodig hebt op het moment dat je bij mij komt om je klachten te verlichten. De werking van de bloem blijft duren tot ze verwelkt is. Meestal komen de mensen mij dan zeggen dat de bloem heel lang gebloeid heeft. Dit komt natuurlijk doordat ze extra zorg voor de bloem gedragen hebben, maar ook voor hun zelf. Dus wil je iemand bezoeken die ziek of depressief is, kan je mij om raad vragen om een bloemstuk samen te stellen volgens deze persoon zijn klachten.

Ik geef nu regelmatig een avondje bloemenhealing samen met een vriendin die meditatie geeft. De twee samen hebben nog een beter resultaat. Dit gaat door in groep.

 

De betaling geld als inschrijving. Naam en foto doorgeven. Kan ook bij u thuis met vrienden en vriendinnen (Met een max. van 10 personen). Kostprijs : 300 euro (excl. transportkosten)

Prijzen

  • Bloemenhealing massage + energetische healing met bloemen. Privé. Kostprijs : 50 euro
  • Bloemenhealing + andere technieken aan geleerd op school. Privé. Kostprijs : 50 euro
  • Abonnement : 250 euro voor 6 sessies

 

Idee voor Valentijn :een cadeaubon