Bloemenhealing

Zomaar een bloem bestaat niet. Iedere bloem is een meesterwerk van subtiele schoonheid, vorm en geur. Alle bloemen dragen een mysterie in zich dat zich bij het ontwikkelen tot nieuwe vormen openbaart en nieuwe belangrijke aspecten van schoonheid toont aan mensen die van bloemen houden.

Bloemen zijn niet alleen erg mooi, ze zijn altijd al voor medicinale doeleinden gebruikt. Befaamd is hun helende werking bij aandoeningen van niet alleen het lichaam maar ook van de geest en ziel. Kennis van  dit vermogen heeft vorm gekregen in allerlei genezingsmethoden, variërend van homeopathie, aroma – en kruidentherapie tot meditatie. We kunnen van de bloem rechtstreeks genezing ontvangen.

Je hoeft niet ziek of depressief  zijn om er baat bij te hebben want een bloemenhealing kan in tijden van verandering of wanneer er een belangrijke keuze  moet gemaakt  worden  heel verhelderend zijn.

Bloemenhealing
Mijn bloemenhealing

Mijn bloemenhealing

Ik ben van kinds af aan al met bloemen en planten bezig. Het was toen mijn droom om een bloemenzaak te hebben. Deze droom heb ik nu al kunnen waar maken. Een aantal jaar geleden kwamen  mensen mij zeggen dat ik nog meer kon doen met  bloemen. Toen ging ik ook  mediteren en voetreflexologie doen waarin ik  meer tot mezelf kwam.

Met mijn bloemen die ik in de winkel verkoop voel ik een binding. Ik probeerde deze verbinding toe te passen op mensen.   De personen die er  voor open stonden, kwamen mij nadien zeggen wat de bloem met hen gedaan had.  Ze voelden zich “GELUKKIGER en BETER”. Dus ja, ik voel aan welke bloem je nodig hebt op het moment dat je bij mij komt. De werking van de bloem  hangt af van de connectie met de persoon die ze ontvangt. Dus wil je iemand een gepersonaliseerd bloemstuk schenken, kan je mij altijd advies vragen.

Prijzen

Individueel: €50 (Abonnement: €250 voor 6 sessies)

-Bloemenhealing massage + energetische healing met bloemen

-Bloemenhealing + Malva methode

Groep: €300

De betaling  geldt als inschrijving: naam en foto doorgeven.

Ik kan geboekt worden voor een avondje bloemenhealing. In combinatie met meditatie wordt de werking versterkt.Het kan individueel of in groep.

Bloemenhealing
Mijn bloemenhealing

Info

1 uur=hoofd,rugzijde enz ...(kan gewijzigd worden naar voorkant van het lichaam)

2 uur= volledig  lichaamsmassage

Ik werk met mijn vingertoppen,verschillend van pink naar duim ,soms gebruik ik ook mij polsen.

De zachte ronddraaiende massage beweging voelt aangenaam aan.

De bloemenhealing massage gaat door:Dorp 82 9450 Denderhoutem.

Combinatie is ook mogelijk met sauna.

Zie website www.vitasana-wellness.be/info@vitasana-wellness.be tel.0495032309

Vita Sana Wellness

Plataanlaan 17

9320 Aalst Erembodegem